Recenzii pe edituri

Magia Crăciunului în filme #1

Untitled-1

 

 

           Precum știți și vedeți în jur, vine CRĂCIUNUL!!! Cu toate că anul ăsta lumea s-a grăbit extrem de tare și au intrat în spiritul sărbătorii acum 2 luni, am spus că e timpul să intru și eu în acest spirit nebunesc și frumos care aduce numai bucurie și iubire în sufletele oamenilor.

Așa că m-am gândit să intru în rând cu lumea și să aduc magia Crăciunului în mediul online și în inimă. Acest articol este dedicat zilelor de vacanță în care stăm în casă la un film și o cană cu ceai sau ciocolată caldă.  Pentru acest articol m-am inspirat de la minunata Daniela.

Așa că luați o pătură și ciocolată caldă și să vedem niște filme Crăciunistice.

 

             1. ,,Switched for Christmas”

           L-am văzut întâmplător la TV, pe Diva mai exact (unde difuzează mereu în perioada asta filme cu tematică de Crăciun). Mi s-a părut un film interesant, cu toate că filmele de genul sunt cu o acțiune mai lină, pentru că este vorba despre două surori gemene, Kate și Chris, care nu-și vorbeau din cauza discrepanțelor dintre cele două vieți, total opuse.  Așa că tatăl acestora a încercat să le apropie mai mult, iar ele s-au plâns una celeilalte despre cât de complicate și obositoare sunt viețiile lor, fiecare sustinea că viața celeilalte este mai simplă așa că s-au gândit să facă un schimb de roluri. Și de aici încep povestile celor două, despre sentimente, frici, iubire, familie, tradiții și, bineînțeles, despre Crăciun.

 

 

               

                  2. ,,The holiday calendar” 

     The holiday calendar este un film marca Netflix care ne oferă o poveste magică, despre personajul principal feminin Abby care trăiește într-un orășel, cu o slujbă nu pe placul ei, dar vine perioada sărbătorilor, iar aceasta primește o casuță tip calendar în care se află diferite obiecte pentru fiecare zi. E o poveste care te face să crezi și mai mult în miracole și în magia Crăciunului.

 

97b73e90f80f75987c1149938161f0abbc9dd029.jpg

 

                   

                 3. ,,Nutcracker and the four realms”

       Ohh, aș vorbi la nesfârșit despre acest film, dar cuvântul perfect pentru el este ,,magic”, spun asta pentru că iubesc tema pe care se bazează și basmul din care a fost inspirat. Am avut ocazia să vad ,,Spărgătorul de nuci și cele 4 tărâmuri” la cinema în 3D, vă spun sincer că acest film merită sută la sută, este minunat, efectele speciale și felul în care este transpus basmul este super. Cred că e filmul meu preferat. 

 

2671S3R

 

             4.  ,,A Christmas prince & A Christmas prince the royal weeding”

      Un prinț care va trebui să devină rege, dar nu are o regină, și o fată cu o misiune, misiunea de a afla cât mai multe secrete despre viitorul rege, dar planul deviază și totul se transformă într-un basm la care orice fată a visat măcar o dată.

Am văzut filmele acum câteva zile și mi-au lăsat o impresie bună. Primul film este despre cum se cunosc cei doi și prin ce peripeții trec pentru a-și continua povestea de iubire. Atât în primul film, cât și în al doilea film, cei doi au parte de mici obstacole, dar până la urmă totul iese bine. Filme perfecte pentru o seară relaxantă în care vrei să vezi o poveste de iubire cu prinți,  prințese, regi și regine.

 

 

 

             

           5. ,,The Princess Switch”

       Tot film marca Netflix și acesta, despre coincidența asemănării dintre o fată care lucrează la cofetărie și este invitată să participe la un concurs organizat de o prințesă. Acestea se intersectează întâmplător, iar prințesa îi propune fetei să facă un schimb de vieți pentru a vedea cum este să duci o viață normală, dar acest schimb aduce odată cu el sentimente și experiențe noi care pot duce la dorința de a prelungi schimbarea.

 

maxresdefault

 

 

             6. The Christmas Chronicles

                   Și ultima recomandare……. să bată tobele! The Christmas Chronicles, nu am apucat încă să-l văd, dar de când am văzut câteva secvențe din el, am zis clar că trebuie să-l vizionez anul acesta. Filmul este despre o fetiță care îi face moșului un filmuleț drept scrisoare, iar prin miracol ea și fratele ei ajung să călătorească cu Moș Crăciun și cu care au parte numai de aventuri.

 

maxresdefault (1)

 

 

           Acestea au fost recomandările mele, sper să vă fi atras ceva din ce v-am propus, să vă impresioneze și să vă aducă în suflet spiritul Crăciunului!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *